ללא הגבלת ביטויים
חבילת קידום המותאמת בתפירה אישית לאתר ולצרכים שלכם. ובלי שום מגבלה וללא מגבלת ביטויים. התוכן הקיים באתר מתחבר עם מאות ואלפי הביטויים הקיימים בתחום הרלוונטי אליכם.
אחוזי הצלחה גבוהים
עם למעלה מ-8 שנות נסיון ומאות לקוחות מרוצים, אנו בטוחים ביכולתנו להפוך גם אתכם לאחד מלקוחותינו המרוצים. אנו מתמקדים ב-2 אפיקים עיקריים: 1. הגדלת התנועה לאתר. 2. הרחבת השליטה במילות מפתח רלוונטיות.
שקיפות מלאה
אצלנו הכל שקוף . תקבלו מאיתנו דוחות, תוצאות של בדיקות, המלצות לשיפורים באתר. עדכוני התקדמות ועוד… אבל הכי חשוב – את התוצאות של העבודה שלנו, הלקוחות שלכם יראו במנועי החיפוש.
מהו ניהול מוניטין באינטרנט?
ניהול מוניטין ברשת (Reputation Management) מהווה את הרושם הראשוני עליכם בעיני הגולשים. קיימת חשיבות רבה לשמירה על מוניטין חיובי ברשת על מנת לקדם את השם או העסק שלכם. מוניטין ברשת הוא למעשה הקו התדמיתי הראשון שלכם, כיצד אתם נתפסים בעיני הגולשים ובעיני גוגל, האם יש לכם נוכחות באינטרנט? האם הנוכחות הזו חיובית או שלילית? אם גם אתם שואלים את עצמכם את השאלות הללו, אתם לא לבד, תוכלו לשנות ולשפר את המצב על ידי שינוי המיתוג והתדמית שלכם, יצירת נוכחות חיובית ברשת וניהול נכון של המוניטין.
ניהול מוניטין לאנשים: האם השם שלך חשוב לך בגוגל?
ניסיתם להכניס את השם שלכם או את שם העסק לגוגל וקיבלתם תוצאות שליליות?
כל המידע עליכם נשמר בגוגל ולא ניתן להעלים אותו או לבצע מחיקה (למעט מקרים מועטים בהם ניתן לפנות למנהל האתר ולבקש ממנו למחוק – לא תמיד זה עובד), אל דאגה יש פתרון למצב.
ניהול מוניטין ברשת הוא חלק מאסטרטגיית שיווק ארוכת טווח שכל אדם שחשובה לו התדמית שלו בעיני הציבור עסק לקחת על עצמו. גם אם קיימים תכנים שליליים שנכתבו עליכם או על העסק שלכם והם נמצאים במקום די גבוה בדירוג של גוגל, יש דרך לדחוק את התכנים השליליים כלפי מטה אל דפים אחוריים ובכך להראות תדמית נקייה בעיני הגולש.
כדי לתקן את המצב הקיים, יש צורך בייצור נוכחות חיובית ברשת, מיד נסביר איך עושים את זה הלכה למעשה.
ניהול מוניטין ברשת מתבצע בצורה של תהליך של קידום אתרים ואופטימיזציה, באופן כזה שיאפשר לתכנים חיוביים לעלות למעלה ולגרום להדחקת אזכורים שליליים לתחתית החיפוש אל הדפים האחרונים. הצפה למעלה של תכנים חיוביים על העסק שלכם או אזכורים של שמכם, יכולה להשפיע באופן מהותי על המוניטין שלכם ברשת. תוכן חיובי או שלילי ברשת יכול להיות מסוגים שונים כגון מאמרים, פוסטים בפייסבוק, בלוגים, תגובות וכדומה, כל עוד התוכן הזה מופיע בדף הראשון בגוגל. כדי לאתר תכנים שליליים, ניתן לבצע חיפוש על ידי כלים מתקדמים שמתריעים בכל פעם שמופיעה מילת מפתח מסוימת כגון שמכם או שם העסק שלכם.
אם בכל זאת אתם מעוניינים לפעול בעצמכם במקביל לפעילות שירותי ניהול המוניטין, תוכלו לייצר תוכן חיובי שיכול לסייע בדחיקת האזכורים השליליים. למשל פרסום של תוכן חיובי בדף העסקי שלכם בפייסבוק, בלינקדאין, אפשר להקים דף נחיתה לעסק שלכם, לפתוח בלוג וערוץ יו טיוב. כל אלו יוכלו לתרום לשיפור התדמית שלכם בעיני הלקוחות, הגולשים באתר וכמובן בעיני גוגל שתקדם תכנים איכותיים.
ככל שכמות הנכסים החיוביים שלכם תהיה גבוהה יותר, כך יש סיכוי גבוה יותר לדחוק את האזכורים השליליים. מומלץ לפתוח את הבלוג שלכם בפלטפורמות מובילות ומוכרות. חשוב מאד להתמיד בכתיבת התכנים, נסו ליצור תוכנית עבודה שבועית או חודשית לבלוג שלכם. בנו אסטרטגיית תוכן שתכיל את הנושאים שתרצו לכתוב ולהכניס לבלוג החדש שלכם. בנוסף השאירו תגובות בפורומים ובלוגים אחרים והשתדלו לכתוב תוכן איכותי ומקצועי בתחום שלכם, גם אלו יוכלו לתרום לשיפור התדמית שלכם באינטרנט. בנוסף ניתן לנסות וליצור קשר עם מגזינים אינטרנטיים ולעניין אותם בחומר כתוב איכותי לפרסום.
אחת הדרכים לגרום לעלייה בתכנים חיוביים היא על ידי כתיבת תוכן חדש, חיובי ואיכותי, לפרסמו באתרי מדיה חדשותיים לאתר וברשתות חברתיות.
השלב השני הוא קידום של התוכן באתרים בעלי סמכות גבוהה בעיני גוגל. סמכות מקנה לאתרים דירוג גבוה יותר בגוגל, על ידי בחינה של פרמטרים שונים. אתר סמכותי בעיני גוגל הוא כזה שיזרים מספיק “כוח קידום” (LINK JUICE) אל הנכס האינטרנטי אותו נרצה לדחוף קדימה ועל-ידי כך, תעזור לאותה כתבה חיובית לעלות כלפי מעלה בתוצאות החיפוש בגוגל.
דבר נוסף שכדאי לקחת בחשבון הוא מקור המידע המכיל את האזכור השלילי עליכם, במידה ומדובר באתר בעל סמכות גבוהה (ידיעות אחרונות, גלובס, BBC, CNN ועוד רבים), ייתכן שהסרת התוכן השלילי או קידום תוכן חיובי עשויים לארוך זמן רב יותר, לכן עליכם להתאזר בסבלנות כדי לקבל את התוצאות הרצויות. מומלץ להיעזר בחברה לקידום אתרים שתסייע בתהליך הקידום בצורה אפקטיבית.
אזכורים שליליים ברשת יכולים לבוא לידי ביטוי בכל מיני צורות. למשל, אם אדם מסוים מופיע בפסק דין, גוגל מאחזרת את התוצאה, גם אם מדובר בפסק דין ישן, הוא עדיין יופיע ברשת ועלול להכתים את שמו. חשיפה של פרטים אישיים שלכם, ביקורות שליליות על העסק המתפרסמות ברשתות חברתיות, הוצאת דיבה או הוצאת שם רע, תגובות בפורומים ובלוגים יכולים לגרום נזק רב למוניטין ברשת.
חשוב לדעת שלרוב, אין אפשרות למחוק לצמיתות אזכורים שליליים שנכתבו עליכם באינטרנט, אך ניתן למזער את הנזק שהם גרמו בצורה משמעותית. השיטה עובדת בצורה כזו שהאזכורים השליליים יידחקו כלפי מטה עד כמה שניתן. על פי מחקרים שבוצעו בנוגע להרגלי הגלישה של המשתמשים, נמצא שקרוב ל-90% מהגולשים אינם מגיעים לדף השלישי או הרביעי בתוצאות החיפוש ומסיבה זו הדחקת האזכורים השליליים היא הפתרון האופטימלי לשיפור התדמית במנוע החיפוש. דחיקת אזכורים שליליים מצריכה ידע וניסיון מקצועי של מקדם אתרים לצורך תיקון המוניטין שלכם ברשת ודרושה לצורך בניית אסטרטגיה נכונה למזעור הנזק ולקידום תכנים חיוביים של העסק שלכם.
בעבר חברות גדולות היו פונות לעזרה בניהול המוניטין שלהן, אך כיום בעקבות התפתחות האינטרנט והמעבר ל-web 2.0 המאפשר לכל משתמש בכל מקום בעולם לפתוח בלוג או פורום, לכתוב תגובות, לכתוב ביקורות על מוצרים ועל עסקים שונים. התדמית של אנשים או של בעלי עסקים עלולה להיפגע מכך, בעקבות השינויים המהירים שהתרחשו בזירת הרשתות החברתיות, התחילה תופעת “השיימינג” שגרמה גם לאנשים פרטיים לפנות לשירותי ניהול מוניטין כדי לנקות את שמם, לייצר עבורם תדמית חיובית.ולמזער את הנזקים שנגרמו להם כתוצאה מאזכורים שליליים ברשת.
יש לך תוצאות שליליות בגוגל? מעוניין שניפטר מהם עבורך?
פנייה אלינו לשירותים של דחיקת תוצאות שליליות היא דבר שבשגרה, לרוב התהליך אורך סביב ה-8 חודשים, זאת במידה ומדובר בתחרות קלה עד ביינונית. ישנם פרויקטים בעלי מורכבות גבוהה יותר שבהם התהליך אורך זמן רב יותר.
אנו ניצור יחד איתך אסטרטגיה מותאמת אישית של מוניטין חיובי, בניית אסטרטגיית תוכן לטווח ארוך שתסייע בקידום תכנים חיוביים, מיתוג נכון שלך ושל העסק שלך.
חשוב לבחור בחברה המספקת שירותי ניהול מוניטין שיש לה ותק וניסיון מקצועי, לרוב מדובר על חברות לקידום אתרים שעוסקות בתחום. בנוסף לכך מומלץ לבחור בחברה אמינה, יש לוודא שכל התהליך נעשה תוך שמירה על דיסקרטיות מוחלטת.
יש לוודא החתמת החברה על טופס שמירת סודיות – NDA ולוודא כי רק האנשים הרלוונטיים בתוך החברה חשופים למידע זה.